Biofarma Príroda - Salaš Stupava

Predstavte si, že ste v Bratislave, možno i v samotnom centre, a zatúžili by ste po prírode, po tichu, po vôni stromov, po zvuku ovčích zvoncov

Predstavte si, že ste v Bratislave, možno i v samotnom centre, a zatúžili by ste po prírode, po tichu, po vôni stromov, po zvuku ovčích zvoncov,jednoducho zatúžili ste navštíviť salaš-biofarmu. Predstavte si, že ste dostali chuť na niečo špeciálne: na dobrú domácu kuchyňu, na pravý čerstvý ovčí syr.

No viete však, že máte málo času, tak ako každý v tomto uponáhľanom svete, nemáte čas ísť na dlhšiu cestu autom v zápche. Nerezignujte na svoju predstavu. Možno práve pre Vás, pre ľudí s podobnou predstavou, sme vytvorili areál Biofarmy Príroda v Stupave v rámci ktorého je aj pravý salaš. Informácie o otváracích hodinách, o možnosti rezervácie, navigácie na Biofarmu a aktuálnej ponuke nájdete na stránke www.slovakpub.sk v ľavej lište, v časti novinky.

Takže sadnite do auta a objavte iný svet objavte salaš a biofarmu . Objavte Biofarmu Príroda.

V aute strávite iba 15 minút z centra. Je to menej ako z jedného obchodného centra do druhého. Menej ako z Dúbravky do Ružinova.

Oplatí sa to pre Vašu dušu a pokoj, pre regeneráciu orgánov. Veď kde inde 15 minút od centra mesta môžete oddychovať v tieni stromov, jesť domácu stravu, kochať sa pohľadom na vzácne dreviny a nádherný areál so salašom.

Areál, ktorý vytvorila citlivá ľudská ruka, pre Vás človeka, ktorý sa stále iba ponáhľa a preto potrebuje miesto pre oddych.

Máte malé deti? Zoberte ich na farmu. Areál Biofarma Príroda-Salaš je stvorený pre malé deti, môžu tu vidieť skoro všetky domáce zvieratká - ovečky, kozičky, koníky , mačky, i psov, ba i našu srnku Lízu. Môžu vidieť, ako sa dojí ovečka a ako sa vyrába ovčí syr. Môžu sa povoziť na poníkoch, zahrať na pieskovisku, a to všetko v prostredí, ktoré lieči.

Idete z práce unavení? Príďte na Biofarmu, u nás si môžete ľahnúť do tieňa stromu, sadnúť na terasu starej koliby, dať si dobré, vychladené pivo.Salaš v ktorom sa budete citiť prijemne a pokojne.

Užite si u nás grilovanie - Ste rodina alebo partia z práce, máte chuť na dobrú grilovačku? V Biofarme Príroda máme pre Vás pripravené grilovacie rošty alebo ohniská, kde si môžete tie najlepšie špeciality pripraviť sami.

Areál Biofarmy Príroda Vám ponúka možnosť nákupu biopotravín v našej predajni „Ďaťelinka".

Špeciálna ponuka Biofarmy Príroda-salaš

Po dohode je možné zabezpečiť programy pre deti formou denných táborov, školy v prírode. V našej študovni môžu deti absolvovať aj výuku prírodovedy spolu s terénnymi cvičeniami. V areáli je mnoho druhov drevín, niektoré z nich sú v našich podmienkach vzácne a na Slovensku sa vyskytujú iba na našej farme.

Biofarma Príroda bola vytvorená a stále sa buduje ľuďmi a pre ľudí.

 


Kontaktné údaje:

Tel: +421 918 280 546
biofarma@slovakpub.sk
www.biofarma.sk
 

Adresa:

Stupava

Zaradenie

Salaše


GPS súradnice

48.318432 17.050941



« Späť




Košicemax. 15°Cmin. 8°C
Bratislavamax. 17°Cmin. 7°C
Žilinamax. 14°Cmin. 5°C
Banská Bystricamax. 14°Cmin. 5°C